LVT-vloeren, oftewel "Luxury Vinyl Tiles" zijn amper te onderscheiden van een echt houten vloer. Je hoeft dus nooit meer te schuren, lakken of met je sokken in een haaltje blijven hangen, maar je hebt wél de warme uitstraling van echt hout.

Pvc biedt reductie van contactgeluid, is onderhoudsvriendelijk en neemt steeds de temperatuur van de omgeving aan. Ook op gebied van restindrukken scoort pvc zeer goed. De fabrieksmatig aangebrachte toplaag, beschermt uw vloer tegen krassen en slijtage.

Toch voorstander van een échte houten vloer? klik dan door naar "Parket".

Of bent u eerder op zoek naar steen-immitatie? Wij kunnen u een uitgebreide collectie pvc-tegels voorleggen in onze toonzaal.

PVC banen

Pvc is ook verkrijgbaar op rol. Deze zijn meestal 2 of 4 meter breed en worden aan elkaar gezet door middel van een lasdraad. Zo wordt de waterdichtheid van uw vloer verzekerd en bent u zeker van een eenvoudig onderhoud. Anders dan bij de stroken, bestaan er in banenmateriaal leuke speelse dessins en mooie alternatieven voor gietvloer. Door de elasticiteit van deze vloeren, verkleint de kans op scheuren en barsten.